NORSK HYTTELAG
© 2013 Norsk Hyttelag

Finn riktig løsning hos Byggstart

Norsk Hyttelag har nylig inngått et samarbeid med Byggstart. Målsetningen er å gjøre det enda enklere for medlemmene våre å finne riktige fagfolk til sitt byggeprosjekt, enten det er nybygg, tilbygg, renovering, eller oppussing.

Byggstart.no finner du en rekke nyttige guider som kan hjelpe deg å få en god start på ditt neste prosjekt. Prosjektguidene forteller deg hva det er viktig å tenke på om du skal etterisolere et loft, bygge på hytta eller skifte tak. Prisguidene gir deg en oversikt over hva som driver kostnadene i de ulike prosjektene, og eksempler på typiske kvadratmeterpriser på alt fra ny kjeller til nytt tak.

Byggstart hjelper deg å finne riktig løsning

Når gode råd er gratis

Nå kan du som er medlem i Norsk Hyttelag få hjelp til ditt neste byggeprosjekt – helt gratis. Du starter ganske enkelt med å registrere prosjektet ditt på Byggstart.no. I løpet av kort tid vil du bli oppringt av en koordinator som går gjennom prosjektet sammen med deg. Byggstart sørger for at all nødvendig informasjon er på plass for å kunne koble deg med de rette entreprenørene, de gir deg råd om budsjett, tidsplan og anbudsunderlag.

Når prosjektet er klart for å prises, blir du koblet med entreprenører som er kvalifisert for nettopp ditt prosjekt og som har kapasitet i det aktuelle tidsrommet.

Tilbudene mottar du direkte fra hver enkelt entreprenør, og disse er naturligvis uforpliktende for deg. Byggstart tar forbehold om at de dekker det området hvor hytta ligger og forutsetter at du selv står for tegninger og en prosjektbeskrivelse som er god nok til at leverandøren kan gi et riktig tilbud. Ellers er det helt gratis og uforpliktende å legge inn en prosjektforespørsel.

Byggstart.no

Slik gjør du det:

  1. Registrer prosjektet ditt på Byggstart.no
  2. Vent til du blir kontaktet av en koordinator
  3. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt i Norsk Hyttelag
  4. Vent på tilbud fra de kvalifiserte entreprenørene

Lykke til med ditt neste prosjekt!