NORSK HYTTELAG
© 2013 Norsk Hyttelag

Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk er Norges eldste industribedrift. Fortsatt syder det av liv året rundt, og glassverket har den dag i dag en stor og levende glassproduksjon. Da er det kanskje ikke så rart at Hadeland Glassverk også er en av Norges største og triveligste turistattraksjoner.

Velkommen til oss på Glassverket

Stadig flere oppdager hvor hyggelig det er å legge turen innom Hadeland, enten på vei til eller fra hytta eller som en tur i seg selv. Her får du alt fra unike glassprodukter til fabrikkutsalg med ekstra gode priser, fra lekre interiørprodukter til til kortreist mat og håndverksøl. I tillegg har Glassverket flere koselige spisesteder.

Nå gir vi deg enda en grunn til å besøke Hadeland Glassverk. Som medlem får du nemlig ekstra gode tilbud når du viser frem medlemskortet ditt.

Velkommen til vår nye Mester PizzeriaPizza fra Mester Pizzeria
Medlemsrabatt: 20 prosent

Dagens ferske brød fra Håndverksbakeriet
Medlemsrabatt: 20 prosent

Inngangsbillett til utstillinger
Medlemsrabatt: 20 prosent

Fabrikkutsalget
Medlemsrabatt: 20 prosent


Finn veien

Hadeland Glassverk ligger ved sørenden av Randsfjorden på Jevnaker i Oppland, bare en time fra byer som Oslo, Drammen og Gjøvik. Kjører du E16 til Valdres, riksvei 7 til Hallingdal eller riksvei 4 til Gjøvik, er Hadeland Glassverk bare en kort avstikker unna.
Det er tøft å se hvordal glass blir til