NORSK HYTTELAG
© 2013 Norsk Hyttelag

Er du riktig forsikret?

Be om en gratis gjennomgang av dine forsikringer

Visste du at svært mange nordmenn har feil dekning på forsikringene sine? Det er kjedelig å være dobbelforsikret, men det betyr bare at du betaler for mye. Er du underforsikret, kan det hende at du ikke får full erstatning om uhellet er ute.

Vi ser at en del hytter som er bygget på 60- og 70-tallet har vært gjennom både oppussing, modernisering og kanskje også en utvidelse. Likevel er det ikke alle som tenker på å oppgradere forsikringen. Dermed har du en stor og moderne fritidsbolig, mens du bare har forsikret en gammel koie.

Dersom du får en totalskade, for eksempel som følge av brann, vil ikke forsikringen dekke en ny og flott hytte, men gjenoppbygging av en gammel koie ...

Vi ser også at mange har dyr kunst, kostbare klokker eller andre verdigjenstander som ikke dekkes av en vanlig forsikring. Da er det svært viktig å få disse dekket av innboforsikringen, eventuelt en egen verdigjenstandsforsikring.

Dine rådgivere

Som medlem i Norsk Hyttelag kan du ringe våre forsikringsrådgivere og spørre om gratis råd og veiledning. Avtal tid for en fullstendig gjennomgang av hele ditt forsikringsbehov eller slå på tråden og spør om reiseforsikring. Lurer du på om du trenger ulykkesforsikring eller barneforsikring, er det bare å ta kontakt.

Ring oss på 67 20 60 01, så hjelper vi deg gjerne!