NORSK HYTTELAG
© 2013 Norsk Hyttelag

Nå får DU inntil 40% rabatt på byggevarer fra Montér

Rabatt på alt!


Samarbeidsavtalen mellom Norsk Hyttelag og Montér sikrer deg rabatt på "alt" i 86 byggevarehus over hele landet. Dette er en avtale som gjør det mulig å spare inn hele kontingenten på en enkelt handletur!

Rabatten varierer fra varegruppe til varegruppe. Du får 32% rabatt på terrassebord og kledning, hele 40% rabatt på skruer og spiker, men "bare" 15% rabatt på beis og eksteriørmaling. Det gis ikke rabatt på kampanjevarer og fast lavpris, men ellers skal alle varegrupper være omfattet.

Akkurat som proffen...


Montér er kjent for å ha topp service, faglig dyktige medarbeidere og god lokalkunnskap. Det er derfor de sier at du kan bygge "akkurat som proffen". Skal du pusse opp eller bygge på hytta, er det lurt å benytte seg av kunnskapen hos det lokale byggevarehuset der du har hytte, men husk at du også får rabatt om du skal pusse opp hjemme!

Rabattsatser


Rabatten varierer fra varegruppe til varegruppe, men vi har gjort det enkelt for deg. Alt du trenger å gjøre, er å ta med deg varene til kassa. Når du er klar til å betale, viser du frem medlemskortet ditt i Norsk Hyttelag. Så snart medlemskortet ditt er registrert, skal du se at prisene endres fra normal pris til dine gunstige medlemspriser.

Klikk her for å se eksempler på dine rabatter.

Oktobertilbud fra Montér


I tillegg til de faste rabattene, vil Montér lansere egne spesialtilbud for Norsk Hyttelags medlemmer gjennom hele året. Nå i oktober har vi forhandlet frem spesialrabatter på interiørmaling og byggisolasjon. I tillegg får du spesialpris på brannslukningsapparat før fyringssesongen.

Oktober-tilbud fra Monter med rabatt på interiørmaling, byggisolasjon og brannslukningsapparat

Disse tilbudene gjelder kun frem til 25. oktober 2014. Husk å ta med medlemskortet i butikken.