Varmepumpe til hytta

Ny medlemsfordel 2020

 
Vil du ha en stabil og miljøvennlig varmekilde på hytta? Da bør du vurdere luftvarmepumpe. Vi har inngått en avtale med Klimaekspertene, som er en landsdekkende kjede med varmepumpe-installatører som samarbeider om installasjon, support og salg av varmepumper.

Spesialtilbud for medlemmer

Toppmodellen Icebreaker Premium fra Panasonic til kun 25 900,-
Inkludert 7 års trygghetsforsikring for medlemmer
Inkludert verdipakke med tilbehør (verdi 8 000,-) for medlemmer.

Toppmodellen

Varmepumpen passer fint inn i mijøet i stuaIcebreaker Premium er i dag en av de råeste varmepumpene lagd for nordisk klima. Varmepumpen er energieffektiv og pålitelig ved utendørstemperaturer helt ned til 35 kuldegrader. Icebreaker gir deg mer varmeenergi enn den forbruker, og sammenlagt gir modellen 5,38 ganger mer varme enn en elektrisk ovn med samme forbruk.

Varmpeumpeforsikring

Som medlem i Norsk Hyttelag får du Klimaekspertenes utvidede 7 års trygghetsforsikring til en verdi av 1 295 kroner på kjøpet. Forsikringen gir deg erstatning ved plutselige og uforutsette hendelser samt maskinskade for år 6 og 7. Under hele 7-årsperioden erstattes skader ved lynnedslag og storm. 7 års garantert trygghet er et nyttig tillegg til reklamasjonsretten som gir deg bekymringsløs drift under hele perioden. Forsikringen gir mulighet for forlengelse opptil 14. år.


Verdipakke inkludert

Alle våre medlemmer som kjøper varmepumpe fra Klimaekspertene, får også med en verdipakke til en verdi av 8 000 kroner uten ekstra kostnad. Verdipakken inneholder:
  • X-ACF aktivt kull luftfilter for 2 års forbruk
  • Snøtak til utedelen som gir mer energi til hytta og mindre snø/is/regn til utedelen
  • Spesialutviklet isohette til ventilen ute som gir enda høyere energieffektivitet
  • Beskyttelsesstrømpe til rørene ute
  • Luftfrisker som kan gi en elegant duft i luften fra varmepumpen. 2 års forbruk.
  • Bluefin Antikorrosjonsbehandling av utedelen. Forhindrer korrosjon som gjør at varmepumpen får optimal energioverføring fra uteluften i hele levetiden.

Slik bestiller du

Fyll ut skjemaet på klimaekspertene.no og de vil kontakte deg for avtale om befaring. Husk å gi beskjed om at du er medlem i Norsk Hyttelag når du bestiller. Har du spørsmål, kan du også kontakte Klimaekspertene på telefon 406 98 200.

 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå