La megleren bli hjemme.

Selg hytta selv – og få 20 prosent rabatt på provisjon

 
Propr er en tjeneste som hjelper deg med å selge hytta uten megler. Det er tross alt du som kjenner den best. Det er både enkelt og trygt å selge selv, og i snitt sparer du 80 000 kroner sammenlignet med bruk av megler ifølge Proprs eksperter.

Propr.no - hjelper deg å selge hytta selv!Ved bruk av Proprs verktøy, kan du selv lage boligannonse, visningsliste, budsystem og kjøpekontrakt. Dette koster normalt 4 900 kroner, men som medlem i Norsk Hyttelag får du 20 prosent rabatt.

Har du allerede en kjøper?

Propr kan hjelpe deg å gjennomføre salget. Et oppgjørsoppdrag hos oss inkluderer kjøpekontrakt og oppgjør gjennom Sem & Johnsen Oppgjør. Denne tjenesten koster normalt 9 490 kroner, men som medlem i Norsk Hyttelag får du 500 kroner i rabatt og betaler kun 8 990 kroner.

Propr hjelper deg å selge hytta uten megler.

Se propr.no for mer informasjon om priser og betingelser.

Slik får du medlemsrabatten

Registrer deg på propr.no på vanlig måte. Du kan registrere hytta, laste opp bilder og mye mer uten at det koster noe. Før du fullfører bestillingen, må du gi beskjed til Propr om at du er medlem. Det kan du gjøre via chat på propr.no, ved å ringe 23 90 59 00 eller ved å sende en e-post til post@propr.no.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå