Velkommen til Langedrag Naturpark

 
På Langedrag kan du komme tett på både ulv, gaupe, reinsdyr, elg – og en rekke andre dyr fra norsk fauna. Et besøk på Langedrag er en stor opplevelse for hele familien. Nå får du som er medlem i Norsk Hyttelag rabatt på inngangsbilletten.

Husene på Langedrag
Husene på Langedrag ligger som et Soria Moria slott 1000 meter over havet i fjellene mellom Hallingdal og Numedal. Her kommer du tett på tamme husdyr såvel som ville dyr fra norsk fauna. Både overnattingsgjester og dagsbesøkende får lov til å være i tett kontakt med dyrene.

Store og små får bli med inn til reinsdyrene og fjellreven og gi mat fra hånden. Under elgforingen kan du få lov til å bl med inn og håndfore dyrene med poteter og annet godt. Og vil du toppe det hele, blir du med på en guidet omvisning til ulvene og gaupene!

Det er en mektig opplevelse å komme tett på gaupene

Få halv pris på barnebillett


Medlemmer i Norsk Hyttelag får nå halv pris på barnebillett til Langedrag. Tilbudet gjelder barn mellom 3 og 15 år. Barn under 3 år går gratis. Tilbudet gjelder hele året unntatt juli.

Årskort på Langedrag


Har du hytte i nærheten og besøker Langedrag flere ganger gjennom sesongen? Da bør du vurdere å kjøpe årskort. Årskortet er personlig, og koster normalt 850 kroner for voksne og 750 kroner for barn.

Medlemmer i Norsk Hyttelag får 25 prosent rabatt på årskort.

Aktiviteter på Langedrag

Unike opplevelser på Langedrag


Husk at Langedrag kan tilby mye mer enn bare omvisning blant dyrene. Hva med å prøve noen av Langedrags mange aktiviteter:

Ulvegårdsbesøk
Gaupegårdsbesøk
Fjellrevcamp
Seterdag
Hundekjøring (både sommer og vinter)
Runderidning (voltige)
Kjøring med hest og vogn
Kanefart
Rideturer i fjellet

Les mer på langedrag.no.

Det er også mulig å melde sg på rideweekend eller rideleir i høstferien.


<< Forrige        2 av 11        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå