Medlemsrabatt i Lillehammer Olympiapark

 
Har du hytte i Gudbrandsdalen, kjenner du sikkert til Lillehammer Olympiapark. Kanskje er du innom med familien en gang eller tre hver sesong for å beundre anlegget eller utfordre deg selv i bob- og akebanen. Nå gjør vi det enda mer attraktivt å besøke Olympiaparken.

20 % rabatt i bob- og akebanen


Medlemmer i Norsk Hyttelag får 20 prosent rabatt på all bobkjøring. Om vinteren kan du prøve bobraft, taxibob eller skeleton, og om sommeren er det hjulbob som står på programmet.

Bobraft er en morsom gummibob på is med plass til 5-6 personer. Raften kommer opp i en toppfart på rundt 100 km/t. Taxibob er høydepunktet for de aller tøffeste. Her får du være med på en tur i en ekte konkurransebob med en fart på opptil 120 km/t. Du kjører en firerbob med autorisert pilot og inntil 3 passasjerer. Du kan også prøve Skeleton, som er en olympisk øvelse. Her ligger du på en kjelke med magen ned og nesen 5 cm fra isen – i en fart på opptil 70 km/t.

20 % rabatt på kjelkekjøring på Kanthaugen


Medlemmer i Norsk Hyttelag får 20 prosent rabatt på all kjelkekjøring i anlegget på Kanthaugen gjennom hele vinteren.

Kjelkekjøring er byens morsomste vinteraktivitet. Du kobler kjelken direkte på heisen og sitter på til topps, så er et bare å suse utfor den preparerte akebakken på 1 km. Kjelkene har bremser, så du bestemmer farten selv. Prisen inkluderer kjelke, hjelm og briller. Hele familien kan delta i aktiviteten, men du må være minst 5 år for å sitte på og minst 10 år for å kjøre alene.

20 % rabatt i Lysgårdsbakkene Hoppanlegg


Medlemmer i Norsk Hyttelag får 20 prosent rabatt på inngangsbillett til hopptårnet om sommeren. Du får også 20 prosent rabatt på stolheisen om du velger å ta den til topps (i stedet for de 954 trappetrinnene).

Besøk olympiaparken.no for mer informasjon og oppdaterte priser.

Bobkjøring i Olympiaparken

Kjelkekjøring på Kanthaugen

<< Forrige        5 av 11        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå