Norges beste hytteforsikring

Nå også med prisgaranti og vilkårsgaranti!

 
Vi ønsker at våre medlemmer skal ha Norges beste hytteforsikring. Derfor har vi laget en forsikring som dekker det aller meste som kan skje på en hytte. For å være helt sikre på at alle får en bedre forsikring ved å bytte til oss, lanserer vi nå tre helt unike løfter.

Vilkårsgaranti

Finnes det noe som dekkes av din nåværende forsikring, så dekker vi det også. Uansett. Les mer om vilkårsgarantien her.

20 prosent rabatt

Som medlem i Norsk Hyttelag får du alltid 20 prosent rabatt på hytteforsikringen. Skal du forsikre en fritidsleilighet, trenger du bare innboforsikring, men da får du også 20 prosent rabatt på denne. Les mer om rabatten her.

15 prosent kundebonus

Blir du totalkunde hos oss, får du 15 prosent kundebonus. Denne opptjenes på alle dine forsikringer hos oss. På hytteforsikringen får du med andre ord 20 prosent medlemsrabatt + 15 prosent kundebonus! Les mer om det å være totalkunde her.

Prisgaranti + Vilkårsgaranti = Bekymringsfri

Send oss polisen fra ditt nåværende forsikringsselskap med en gang, så får du et bedre tilbud tilbake!

Les mer: Slik gjør du det!

Hva er hemmeligheten?

Hvordan kan vi ha så gode vilkår og så lave priser? Hemmeligheten ligger i risiko. Eller rettere sagt, hemmeligheten ligger i å unngå risiko. Skikkelige folk tar nemlig mindre risiko og har færre skader enn andre. Derfor er det bare rett og rimelig at medlemmer i Norsk Hyttelag skal betale mindre for forsikringen sin.

Les mer: Hytteeiere er skikkelige folk!

Fordi hyttefolk har lavere risiko enn andre, kan vi gi deg lavere priser. Ikke bare på hytteforsikringen, men på villa, bil, båt og reise. Er du ikke overbevist? Send oss polisen din, så skal du få se!

Er du riktig forsikret?

Visste du at svært mange nordmenn har feil dekning på forsikringene sine? Det er kjedelig å være dobbelforsikret, men det betyr bare at du betaler for mye. Er du underforsikret, kan det hende at du ikke får full erstatning om uhellet er ute.

Vi ser at en del hytter som er bygget på 60- og 70-tallet har vært gjennom både oppussing, modernisering og kanskje også en utvidelse. Likevel er det ikke alle som tenker på å oppdatere forsikringen. Dermed har du en stor og moderne fritidsbolig mens du bare har forsikret en gammel koie.

Som medlem i Norsk Hyttelag kan du få en gratis gjennomgang av dine forsikringer. Vi hjelper deg å være riktig forsikret – for sikkerhets skyld.

Les mer om gratis forsikringsgjennomgang her. 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå