Slik kontakter du hytteadvokaten

 

Ring 22 32 31 10


Har du spørsmål til advokaten, ringer du vår medlemsservice på telefon 22 32 31 10. Her blir du satt over til en jurist som kan svare på dine spørsmål og gi deg råd om veien videre.

Send oss en e-post


Ofte er det enklere å sende oss en e-post. Da kan du også legge ved eventuelle avtaler eller dokumentasjon som gjør det enklere for juristen å ta stilling til saken.

E-posten sender du til advokat@norskhyttelag.no.

Tilleggsinformasjon


Ofte er det en fordel for oss om vi får med mest mulig av relevant tilleggsinformasjon med en gang. Det kan for eksempel være eiendommens gårds- og bruksnummer, kopi av tomtefesteavtale, kopi av kommunens eiendomsskattevedtak eller en kartskisse som viser hvor den private veien går og hvor mange som bruker den.

Husk at en gratis vurdering av din sak begrenser seg til en gjennomgang av problemet, en vurdering av din sak og en anbefaling om veien videre. Er det en svært omfattende sak, bør du be om en kort vurdering først, for deretter å vurdere om du har behov for å gå gjennom hele sakskomplekset i form av et betalt oppdrag.

Har du behov for bistand utover den gratis rådgivningen du får gjennom ditt medlemskap, kan vi henvise deg til våre samarbeidspartnere i Kvale Advokatfirma. Her får du svært god hjelp og hyggelige medlemsrabatter.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå