Dine hytteadvokater i Kvale

Bli kjent med Norsk Hyttelags hytteadvokater

 
Kvale Advokatfirma

Kvale Advokatfirma er et forretningsjuridisk firma med kontor i Tromsø, Ålesund og Oslo. Advokatfirmaet har over 150 medarbeidere, hvorav 47 partnere og 36 advokater. Fem av disse vil jobbe spesielt med Norsk Hyttelag, men avtalen innebærer at vi kan trekke på den samlede juridiske kompetansen til Kvale.

Kvale tilbyr spesialisert rådgivning innen alle sentrale fagområder, og har en sterk posisjon innen fast eiendom og enterpriserett. For Norsk Hyttelag har det vært viktig å velge en partner med tung kompetanse innen tomtefeste, plan- og bygningsrett, generasjonsskifte og fast eiendom generelt.

Vi setter også stor pris på at våre nye hytteadvokater er opptatt av alternativ tvisteløsning og bruk av jordskiftedomstolene. For de fleste av oss, og kanskje særlig på hytta, betyr et mye å finne løsninger uten å øke konfliktnivået.

Foredrag for medlemmer


I tillegg til å yte juridisk bistand til våre medlemmer, bidrar hytteadvokatene aktivt med nyttige foredrag til medlemmene på våre medlemsmøter, med artikler på våre nettsider og mye mer.


Jan-Erik Sverre
 
Jan-Erik Sverre
Partner/advokat

Jan-Erik har betydelig kompetanse innen fast eiendom, herunder plan- og bygningsrett, boligrett og tingsrett. Han har også omfattende erfaring med prosedyre for jordskiftedomstolene og alternativ tvisteløsning. Jan-Erik har møterett for Høyesterett.
Magnus Krogh Ankerstad
 
Magnus Krogh Ankerstad
Fast advokat

Magnus Ankerstad er tilknyttet Kvales avdeling for fast eiendom og enterprise. Han har de senere årene arbeidet særlig med kontraktsrettslige forhold innen enterpriserett og fast eiendom. Magnus bistår både byggherrer og privatpersoner i byggeprosjekter og eiendomsrelaterte problemstillinger.
Ole Martin Moen
 
Ole Martin Moen
Advokatfullmektig

Ole Martin er tilknyttet Kvales avdeling for fast eiendom og enterprise, hvor han arbeider med rådgivning og tvisteløsning. Ole Martin har en mastergrad fra Universitetet i Bergen, men avsluttet studiene ved Universitetet i Oslo hvor han skrev sin masteroppgave om kontraktshjelperansvaret ved skade på forbrukers eiendom.
Sanne Kjær Bygholm
 
Sanne Kjær Bygholm
Advokatfullmektig

Sanne er tilknyttet Kvales avdeling for olje, gass og energi. Hun har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, men hun har også en bachelorgrad i politisk økonomi fra King's College i London.
Espen Kolloen Heimdal
 
Espen Kolloen Heimdal
Advokatfullmektig

Espen jobber hovedsakelig med kollektiv og individuell arbeidsrett, og bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor et bredt spekter av arbeidsrettslige problemstillinger. Espen har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå