Velkommen til høstens medlemsmøter

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Årets første medlemsmøte handler naturligvis om tomtefesteloven. Deretter går det slag i slag med tema som hyttenaboen og generasjonsskifte. Medlemsmøtene arrangeres i Oslo, nærmere bestemt i Hydrobygget i Bygdøy allé 2.

Tomtefesteloven

Medlemsmøtene er naturligvis gratis for deg som er medlem. I tillegg har hvert medlem mulighet til å ta med en gjest helt gratis. Klikk her hvis du ikke er medlem enda.

26. august: Tomtefesteloven


Anders Evjenth - partner i Bull & Co AdvokatfirmaI sommer vedtok Stortinget nye regler for tomtefeste, og plutselig risikerer 82 758 hytteeiere å få en vesentlig høyere festeavgift og helt andre priser for innløsing av tomt. I tillegg har en ny Høyesterettsdom gitt flere grunneiere rett til en ekstra prisjustering, også med tilbakevirkende kraft for noen av dem.

Klikk her for å melde deg på medlemsmøtet om tomtefesteloven.

Medlemsmøtet starter kl. 17.00 med en kort innledning ved Audun Bringsvor, daglig leder i Norsk Hyttelag, før hytteadvokat Anders Evjenth fra Bull & Co Advokatfirma gir oss en kort innføring i regelverket rundt tomtefeste, og ikke minst konsekvensene av de lovendringene som kom i sommer. Det blir også tid til en hyggelig hytteprat og mulighet til å stille spørsmål til oss i Norsk Hyttelag før vi avrunder rundt kl. 19.00.


16. september: Forholdet til hyttenaboen


Audun Bringsvor - daglig leder i Norsk HyttelagEn stor del av henvendelsene som kommer fra medlemmene våre handler om forholdet til hyttenaboen. Hva er lov i forhold til trær og gjerder? Må jeg være med å betale for vinterbrøyting, selv om jeg ikke kjører bil om vinteren? Kan grunneieren ta så mye bompenger han vil? Hvordan går vi frem for å etablere felles veilag, vannverk eller hyttevel? Dette er noen av spørsmålene du vil få svar på i løpet av kveldens medlemsmøte.

Klikk her for å melde deg på medlemsmøtet om forholdet til hyttenaboen.

Medlemsmøtet starter kl. 17.00 med en kort innledning ved Audun Bringsvor, daglig leder i Norsk Hyttelag, før hytteadvokat Anders Evjenth fra Bull & Co Advokatfirma gir oss en oversikt over de viktigste reglene som regulerer dine rettigheter og plikter som hytteeiere. Han vil berøre både naboloven, gjerdeloven, vegloven, sameieloven - og kommunale reguleringer. Det blir også tid til en hyggelig hytteprat og mulighet til å stille spørsmål til oss i Norsk Hyttelag før vi avrunder rundt kl. 19.00.


21. oktober: Generasjonsskifte på hytta


Randi Birgitte Bull - partner i Bull & Co AdvokatfirmaI løpet av de neste 10 årene skal over 100 000 hytter overlates fra dagens eiere, foreldrene, til ett eller flere barn. Lovverket sier ganske mye om hva som er lov og ikke lov, men ikke nødvendigvis like mye om hva som er klokt. Hva gjør du for å bevare hytta i familien uten å risikere familiefreden? Hvor mye bør egentlig mor og far bestemme? Finnes det gode avtaler, enten testamenter eller gavebrev, som reduserer potensielle problemer?

Klikk her for å melde deg på medlemsmøtet om generasjonsskifte.

Medlemsmøtet starter kl. 17.00 med en kort innledning ved Audun Bringsvor, daglig leder i Norsk Hyttelag, før partner Randi Birgitte Bull og advokat Anne-Sofie Rolfsjord fra Bull & Co Advokatfirma gir oss en oversikt over de viktigste reglene for generasjonsskifte på hytta. Etterpå gir de oss eksempler på gode testamenter, gode gavebrev, gode avtaler og gode løsninger som DU kan lære av eller kopiere. Det blir også tid til en hyggelig hytteprat og mulighet til å stille spørsmål til oss i Norsk Hyttelag før vi avrunder rundt kl. 19.00.


Meld deg på allerede i dag!


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag. Når du melder deg på, vil du motta en e-post med bekreftelse, billetter og en fullstendig agenda.

Tusen takk til vår samarbeidspartner

Bull & Co Advokatfirma


Klikk her for å se alle arrangement fra Norsk Hyttelag.
<< Forrige        29 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå