Velkommen til medlemsmøte i Oslo

Gratis foredrag om tomtefesteloven og generasjonsskifte på hytta

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Vi inviterer alle medlemmer i Norsk Hyttelag til medlemsmøter onsdag 11. februar og onsdag 4. mars. Velkommen til en hyggelig hytteprat og litt faglig påfyll. De to første medlemsmøtene våre avholdes i Oslo, men vi håper å kunne tilby tilsvarende opplegg også i andre deler av landet etter hvert.

Medlemsmøtene er naturligvis gratis for deg som er medlem. I tillegg kan hver medlem ta med seg inntil 2 gjester. Klikk her hvis du ikke er medlem enda.

11. februar: Tomtefesteloven


Jan-Erik Sverre, partner i Bull & Co AdvokatfirmaHar du hytte på festetomt? Da lurer du sikkert på hva den nye tomtefesteloven betyr for deg. Vi regner med at den nye loven blir klar i løpet av sommeren, og at den betyr høyere festeavgift og dyrere innløsing for deg som tomtefester. Dermed er det kanskje enda mer interessant å få vite hva du kan gjøre FØR den nye loven trer i kraft.

Klikk her for å melde deg på medlemsmøte onsdag 11. februar.

Medlemsmøtet starter 17.00 med en kort innledning ved Odd-Bjørn Hjelmeset og Audun Bringsvor, før hytteadvokat Jan-Erik Sverre fra Bull & Co Advokatfirma går gjennom reglene for tomtefeste. Det blir tid til en hyggelig hytteprat og mulighet til å stille spørsmål til oss i Norsk Hyttelag før vi avrunder kl. 19.00.

4. mars: Generasjonsskifte


Randi Birgitte Bull, partner i Bull & Co AdvokatfirmaØnsker du at hytta skal bli i familien når du ikke lenger kan bruke den? Har du tenkt på når du skal overlate hytta til barn eller barnebarn – og ikke minst hvordan generasjonsskiftet skal gjennomføres for å bevare både hyttefreden og familiefreden? Vi gir deg en gjennomgang av hvilke regler som gjelder for generasjonsskifte og noen gode råd om alt det andre det er viktig å tenke på før du starter prosessen.

Klikk her for å melde deg på medlemsmøte onsdag 4. mars.

Medlemsmøtet starter 17.00 med en kort innledning ved Odd-Bjørn Hjelmeset og Audun Bringsvor, før hytteadvokat Randi Birgitte Bull fra Bull & Co Advokatfirma går gjennom reglene for generasjonsskifte. Det blir tid til en hyggelig hytteprat og mulighet til å stille spørsmål til oss i Norsk Hyttelag før vi avrunder kl. 19.00.

Meld deg på allerede i dag


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag. Når du melder deg på, vil du motta en e-post med bekreftelse og fullstendig agenda.

Tusen takk til vår samarbeidspartner

Bull & Co Advokatfirma
<< Forrige        44 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå