Kontingenten spart på første handletur

Har du benyttet deg av Norsk Hyttelags superrabatter?

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Dekk inn kontingenten på første handlestopp og nyt lav sparepuls på de neste - resten av året. Norsk Hyttelag står på for å gi deg gode hytterabatter! Tilbudene ligger som perler på en snor fra Stor-Oslo til norske dalfører. Så vel bilen som hytta blir skjemt bort i Norsk Hyttelags rabattprogram. Styr mot hytta og spar inn hele kontingenten på første handlestopp.


Få hytta ferieklar:
25 prosent rabatt på byggevarer


Få 25 prosent rabatt på byggevarer hos Montér SlemmestadGå ikke glipp av superavtalen med Montér Slemmestad. Kjør innom Almedalsveien 6 i Asker og åpne døren til 25 prosent rabatt på hele sortimentet i butikken (unntatt fast lavpris, kampanjevarer og elektroverktøy). Det siste vedlikeholdsarbeidet på hytta før feriestart kan raskt bli en hyggelig prisfest. Eller skal du kanskje ta unna et strøk eller to rundt hyttevinduene eller reparere døren som ble skjev på de litt roligere pusledagene av hytteferien?

Les mer om avtalen med Montér Slemmestad.

Sko bilen for ferieturen:
40 prosent rabatt på dekk


Bil & Trucksenter Valdres skilter med en avtale med Norsk Hyttelag det er vanskelig å styre utenom: Hele 40 prosent rabatt på ordinære priser på bildekk! Hva med å bestille vinterdekk til bilen allerede nå? Senteret representerer også Viking Valdres hvis ulykken skulle være ute.

Sjekk listen over våre lokale medlemsrabatter
.

EU-kontroll, rør og solbriller


Nær riksvei 4 finner du også et biltilbud det er gunstig å bremse for. EU-kontrollen, som er en utgiftsbpost hos bileiere hvert annet år, gir Dokka Bilco 20 prosent avslag på. Skulle kontrollen medføre et uønsket opphold, rabatterer Dokkas Haraldsen Auto i Storgata leiebiler med 10 prosent. Sørg samtidig for ferienødvendigheter som solbriller og kikkerter med 15 prosent avslag hos S. O. Bang Ur & Optikk på Gran samt 10 prosent på alt utstyr i Hadeland MC og Fritid på Brandbu.

Hagens Rørservice i Hov gir rause 20 prosent på rørmateriell med Norsk Hyttelags medlemskort for hånden. Og hvis tiden er inne for rehabilitering og riving av for eksempel hyttebad, slår Monsterbedriften i Snertingdal av 10 prosent på ordinærprisen for arbeidet.

Norsk Hyttelag jobber kontinuerlig med å forhandle tilbud på vegne av våre medlemmer. Vi presenterer stadig nye, spennende avtaler, så følg nyhetsbrevet eller les mer på nettsidene våre.
<< Forrige        55 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå