Slik unngår du strømsjokk i vinter

Norsk Hyttelags strømkomite vurderer vintersikring

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Er du medlem i Norsk Hyttelag, har du sikkert hørt om Hyttestrøm med vintersikring. Kanskje var det til og med grunnen til at du meldte deg inn. – Hyttestrøm med vintersikring er et veldig bra produkt, sier Espen Forsberg i Hallingkraft, og det er tydelig at Norsk Hyttelags medlemmer setter pris på kombinasjonen av forutsigbar fastpris om vinteren og lav spotpris resten av året.

Så vidt vi vet, finnes det ingen tilsvarende produkter på markedet. Det er flere som tilbyr fastpris, men da må du selv ta stilling til når det er lurt å binde, og du må normalt binde for en lengre periode enn det som er hensiktsmessig. Hemmeligheten bak Hyttestrøm med vintersikring er at våre eksperter følger markedet på dine vegne og vurderer når det er gunstig å binde prisen, og at vi med mange medlemmer i ryggen selv kan velge fastprisperioden.

Strømkomiteen i Norsk HyttelagDen 6. september hadde strømkomiteen møte hos Hallingkraft på Ål i Hallingdal. Strømkomiteen består av
  • Sverre Juraj Refsum, styremedlem i Norsk Hyttelag
  • Geir Mala, porteføljeforvalter i Hafslund Hedging
  • Nils Halvard Bråten, banksjef i Nes Prestegjelds Sparebank

– Vår vurdering er at det ikke er hensiktsmessig å binde strømmen slik markedet er akkurat nå, sier Sverre Juraj Refsum i strømkomiteen. – Vi ser både på prisutvikling, fyllingsnivå i vannmagasin, forbruksmønster og et titalls andre variabler når vi gjør våre vurderinger. Når vi nå går inn i den kalde perioden, vil vi ha ukentlige møter i strømkomiteen – oftere dersom det oppstår hendelser som kan påvirke strømprisene.

– Det mest sannsynlige er at vi vil binde strømprisen i deler av perioden desember-mars, men det er viktig å vente til det riktige øyeblikk, sier Geir Mala i strømkomiteen. – Vi arbeider for å gi våre medlemmer så lav risiko som mulig hver vinter, men det er samtidig viktig at vi betaler minst mulig for denne vintersikringen.

Hyttestrøm med vintersikring – hjemme og på hytta
Ja, du leste riktig. Hyttestrøm med vintersikring har blitt så populært at flere medlemmer har bedt om å få vintersikring også hjemme i boligen. Og det er jo et fornuftig ønske, gigantiske strømregninger er jo like ubehagelig uansett hvor du får dem. Derfor er vi glade for å kunne tilby Hyttestrøm med vintersikring både hjemme og på hytta.

Les mer og bestill her.
<< Forrige        68 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå