Gratisbilletter til hyttemessen

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Årets hyttemesse går av stabelen første helgen etter påske, nærmere bestemt 9-12. april.

Vi er glade for at vi også i år kan tilby medlemmer i Norsk Hyttelag gratis adgang til messen. Alle medlemmer mottar to gratisbilletter; en til seg selv og en til ektefelle, samboer, partner eller annen gjest.

Gratis inngang til hyttemessen for alle medlemmer i Norsk Hyttelag

Viktig informasjon


Alle som ønsker gratisbilletter MÅ registrere seg på forhånd. Alle som har registrert seg vil motta billettene per e-post. Husk å ta utskrift av billettene og ta med disse til hyttemessen sammen med gyldig medlemskort. Vel møtt.

For å bestille dine gratisbilletter, må du klikke på lenken i e-posten vi sendte ut tiil alle medlemmer tirsdag 24. mars.

Hvis du ikke har mottatt denne e-posten, må du sjekke at din e-postadresse er riktig registrert på min side og at e-posten ikke har havnet i spamfilteret. Ta eventuelt kontakt med medlemsservice for å få e-posten tilsendt på nytt.

Nye medlemmer


Hvis du ikke er medlem fra før, vil det være mulig å melde seg inn ved hovedinngangen til hyttemessen på Hellerudsletta. For eksisterende medlemmer og prøvemedlemmer kan det være lurt å sjekke at mottatt giro for kontingent er betalt i god tid før messen.

<< Forrige        39 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå