Høstens hyttemesse 2014

Møt oss på høstens store hyttemesse på Exporama

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Helgen 5.-7. september gjentas fjorårets messesuksess på Hellerudsletta  utenfor Oslo. Kom og møt oss på Norsk Hyttelags stand for å høre om gunstige medlemsfordeler og vårt arbeid for hytteeierne.


Norsk Hyttelag vil være til stede for å møte deg som har interesse for hytteliv. Vi kan bistå med informasjon om vårt arbeid for hytteeiere overfor kommune-Norge og sentrale myndigheter. Du kan også få råd og tips om gode avtaler innen strøm, forsikring, juridisk rådgivning og andre sparevennlige medlemsfordeler.

Som vanlig treffer du også vår forsikringsleverandør, WaterCircles, på messen. Selskapet er tidligere blitt kåret til best-i-test av Dagbladets Forsikringsbørs og er et prisgunstig valg med en god miljøprofil. Medlemmer av Norsk Hyttelag har spart opp til 4 500 kroner i året på å benytte seg av Norsk Hyttelags totalkunderabatt hos WaterCircles.

Perfekt sted å legge hytteplaner


"Ikke noe sted er det samlet mer kompetanse på hyttespørsmål enn under Hyttemessen."
Tore Bjørnstad og Per Levik


Hyttemessen i fjor høst ble strålende mottatt  av både hytteeiere og utstillere. Den er en fin anledning til å legge planer for din fremtidige eller eksisterende hytte. Enten du skal bygge et anneks, pusse opp eller starte helt fra bunnen av med bygging, er Hyttemessen et perfekt sted å starte. Messen vil romme alt fra leverandører av hytterelaterte produkter og tjenester til tomteselgere, samt et utall andre i hyttebransjen som kan bidra med gode og kreative innspill.

Messen er et samarbeid mellom Norsk Hyttesenter og Exporama Senteret. I år vil også hyttene på Norsk Hyttesenter, som ligger vegg i vegg, være åpne for publikum under hele arrangementet. Her kan man bli inspirert av de i alt 27 visningshyttene som representerer årets nye hyttemodeller.

Ta med hele familien


Hyttemessen har noe for hele familien. Deltakerne fra Bjørneparken i Flå vil stå for underholdning til de yngre familiemedlemmene. Leker og spill blir en del av den, samt at man kan treffe dyrene fra Bjørneparken.

Velkommen!

Velkommen til hyttemessen 2014

Ønsker du mer informasjon om Hyttemessen, kan du klikke deg inn på hyttemessen.no.
<< Forrige        51 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå