Hyttemesse på Hellerudsletta

Gratis billetter til medlemmer i Norsk Hyttelag

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Rett etter påske braker det løs med hyttemesse på Exporama-senteret på Hellerudsletta. Hyttemessen er Nordens største messe for hytte og fritidsbolig. Les mer om messen her.

Velkommen til hyttemesse!

Gratis adgang for medlemmer


– Normalt koster det 150 kroner per person å komme inn på hyttemessen, men vi kan også i år tilby gratisbilletter til våre medlemmer, sier daglig leder Audun Bringsvor. – Tar du med deg ektefellen eller en kompis på messen, har du med andre ord spart 300 kroner.

For å få gratis adgang må medlemmene registrere seg på forhånd. Da får de tilsendt billetter per e-post, som de så tar utskrift av og tar med seg på messe. Dermed kan de gå rett forbi både kø og billettluke.

Alle medlemmer har mottatt e-post med informasjon om hvordan de registrerer seg for gratisbilletter. – Hvis du ikke har mottatt e-posten, bør du snarest logge deg inn på Min Side og sjekke at vi har riktig kontaktinformasjon til deg, sier Bringsvor. – Hver gang vi sender ut e-post får vi flere meldinger i retur fordi folk har byttet e-postadresse og glemt å gi oss beskjed.

Åpningstider


Torsdag 31. mars kl. 1200 - 1900
Fredag 2. april kl. 1200 - 1900
Lørdag 3. april kl. 1000 - 1700
Søndag 4. april kl. 1000 - 1700
<< Forrige        11 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå