Velkommen til medlemsmøte

Onsdag 15. juni hos IKEA Slependen

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Vi har gleden av å invitere til nytt medlemsmøte onsdag 15. juni. Vi kan love spennende og inspirerende foredrag om fornyelse på hytta. I tillegg spanderer IKEA frokost på alle som kommer, og lover oss ekstra gode tilbud på overmadrasser, dyner og sengetøy denne dagen!


Klikk her for å melde deg på.


Gratis frokostbuffet


Kjøkkenløsninger fra IKEAIKEA Slependen åpner restauranten for oss kl. 08.00, to timer før ordinær åpningstid. Vi møtes i restauranten hvor vi starter dagen med gratis frokostbuffet.

Inspirerende foredrag


Først blir vi med Amalie Ree fra Bergene Holm AS på en spennende reise i treverk. Enten det er utvendlig kledning, innvendig panel eller listverk, har Amalie en løsning som kan gjøre din hytte enda mer sjarmerende.

Etterpå vil Nancy Sporsheim fra Unilon Interiørdesign snakke litt om fornyelse på kjøkken, soverom og stue, før Charlotta Forsström fra IKEA presenterer noen av IKEAs smarte løsninger.

Klikk her for påmelding og agenda.

Inntil 30% rabatt


Charlotta lover også at IKEA skal fikse noen spesielt gode tilbud til oss, og antyder inntil 30 prosent rabatt på overmadrasser, dyner og sengetøy. Tilbudet gjelder kun den 15. juni, så sett gjerne av litt tid til å handle etter medlemsmøtet eller stikk innom igjen etter jobb.

Ta med deg en gjest helt gratis


Husk å registrere deg på forhånd slik at vi vet hvor mange som kommer. Medlemsmøtet er naturligvis gratis for deg som er medlem. I tillegg har hvert medlem anledning til å ta med seg en gjest.

Registrer deg her:
frokost.norskhyttelag.no

<< Forrige        10 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå