Flyttet forsikringene - sparte 20 prosent

Svært gunstig forsikringsordning for medlemmer

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Béla Bors reduserte utgiftene til hytte-, bil- og båtforsikring fra 15 000 kroner til 12 000 kroner i året ved å flytte dem til WaterCircles Forsikring. Nå planlegger han å flytte barneforsikringene også. – Gjennom WaterCircles har Norsk Hyttelag bedre pris og de samme betingelsene, sier han fornøyd.


Fra 1. februar i år har Béla Bors fra Oslo hatt sine forsikringer hos WaterCircles, Norsk Hyttelags forsikringspartner. – Jeg er LO-medlem, og de har veldig gunstige forsikringsordninger for innbo, reise, meg selv og kona. Men jeg har jo også bil, hytte, båt – og to barn, forteller han.

Bors sparte umiddelbart 1 500 kroner på å flytte hytteforsikringen da han ble medlem i Norsk Hyttelag. Nå har han gått ned 20 prosent i årspremie på å flytte resten av forsikringene, med unntak av ordningen for barna. Snart skal også barneforsikringen inn i WaterCircles-pakken.

Béla Bors' hytte ligger vakkert til på en øy i OslofjordenOpplevde verdien av forsikringen


Bors' fritidshus ligger på en øy i Oslofjorden hvor det er lite folk på vinteren og i ukedagene. En gang fikk hytteeieren oppleve hvor viktig en god forsikring er. – I slutten av august for ti år siden hadde noen brutt seg inn i hovedhuset, og alt av verdi var borte.

For Bélas del er det avgjørende at forsikringsselskapet oppfyller vilkårene når skaden først har skjedd. – Det er helt avgjørende! Det er hundre prosent det jeg betaler penger for, sier Béla. – Når du er nede for telling, trenger du ikke motstand, du trenger hjelp.

Veldig bra oppfølging


Béla har allerede gode erfaringer med en skadesak gjennom WaterCircles. – Det var noen tyver på båtopplaget som rabbet propellen min. Da fikk jeg veldig bra oppfølging, og har ingenting å utsette på behandlingen, sier båteieren.

WaterCircles scorer best av alle forsikringsselskap i en undersøkelse publisert på våren i år av Opinion Perduco. På kundetilfredshet både på skadeoppgjør og saksbehandling kommer selskapet i kategorien "superfornøyd".

Garanterer samme dekning som før


Gjennom medlemskapet i Norsk Hyttelag får du vilkårsgaranti inkludert. Det vil si at WaterCircles garanterer minst like god dekning som du hadde i din forrige forsikring. Medlemmer får uansett 20 prosent rabatt på Hytteforsikringen, og ytterligere 15 prosent totalkunderabatt om de plasserer sine øvrige skadeforsikringer hos WaterCircles. Totalt kan et medlem altså spare opptil 35 prosent på å forsikre hytta si gjennom Norsk Hyttelag.

Samarbeider for miljøet


WaterCircles samarbeider med Naturvernforbundet for å gjøre hus og hytter mest mulig energieffektive. Hytteforsikringen inkludererer derfor MiljøExtra med inntil 150 000 kroner ekstra til å dekke økte kostnader ved miljøsmarte løsninger etter en totalskade.

At selskapet er opptatt av miljøet, kan også Pål Flinstad bekrefte. Han kontaktet WaterCircles for å melde inn en bilskade, og fikk tilbudet om en sykkel i stedet for leiebil. Dette tilbudet valgte han å takke ja til, og fikk dermed en splitter ny Hard Rocx sykkel til odel og eie. Flinstad overtok sykkelen på verkstedet når han leverte inn bilen til reparasjon. – Dette viser at WaterCircles greier å kombinere topp kundeservice og miljøhensyn på en svært god måte ved å tenke utenfor boksen, sier Stein Wettergreen i Norsk Hyttelag.

Pål Flinstad valgte en sykkel fra WaterCircles Forsikring i stedet for leiebil etter en bilskade. 
<< Forrige        53 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå