Entusiastprisen 2016

Knut Nes ble tidenes første vinner av Hyttefolkets Entusiastpris

 
Hyttefolkets Entusiastpris 2016 er tildelt Knut Nes fra Bærum – og Valdres!

Leder for Valdres Hytteforum, Knut Nes, er tidelt tidenes første Entusiastpris. Gjennom positiv og konstruktiv dialog samt en god porsjon tålmodighet, har Knut Nes sørget for at hyttefolket i dag har en tydelig stemme når Valdres' fremtid skal skapes.

Hyttefolkets Entusiastpris 2016 er tildelt Knut Nes fra Bærum og Valdres
Knut Nes er bosatt i Bærum, men har hatt hytte i Nord-Aurdal i Valdres siden 2001. I følge de som kjenner ham, kunne vi like gjerne sagt at han er bosatt i Valdres men har leilighet i Bærum som han bruker innimellom.

– På vegne av hytteeierne har Knut Nes vist et utrettelig engasjement for å gi hytteeierne en stemme overfor ordførere, rådmenn og andre beslutningstakere i hyttekommunene, sier juryens leder Audun Bringsvor fra Norsk Hyttelag. – Ikke for å klage eller kreve, men for å bidra til å skape en best mulig kommune for både hyttefolket og innbyggerne.

Vi er deltidsinnbyggere


Knut Nes har dokumentert at Valdres faktisk har flere deltidsinnbyggere i form av hyttegjester enn heltidsinnbyggere. Derfor, argumenterer han, må deltidsinnbyggerne få en naturlig plass i kommuneplaner og strategier.

– Vi er imponert over alt Knut Nes har fått til, først i Nord-Aurdal og nå også i hele Valdres, fortsetter juryleder Audun Bringsvor. – Gjennom etableringen av Valdres Hytteforum som et felles talerør for en rekke små og store hyttevel, hytteforeninger og veglag fra flere kommuner, har han skapet et forum som nyter stor respekt blant Valdres-politikerne, og som også har formell representasjon og reell gjennomslagskraft.

– Vi håper at tildelingen av Entusiastprisen kan inspirere andre til å gjøre lignende ting i sine hyttekommuner eller -regioner, avslutter Audun Bringsvor.

Prisutdeling


Utdelingen av Entusiastprisen 2016 finner sted lørdag 2. april kl. 10.00 under Hyttemessen på Hellerudsletta.


Fakta om Knut Nes:
  • Leder i Valdres Hytteforum
  • Styremedlem i Aurdalsåsen Hytteforening
  • Frivillig i Vinjerock, ValdresMarsjen og Hemsingfestivalen
  • Siviløkonom fra NHH
  • Kunstfotograf med flere utstillinger, blant annet i Valdres
Fakta om Entusiastprisen:
  • Juryleder er Audun Bringsvor fra Norsk Hyttelag
  • Leif Magne Flemmen fra Hytteavisen og Per Levik fra Hyttemessen er jurymedlemmer
  • Hyttefolkets hederspris utdeles for første gang i 2016
  • Kandidater til prisen er enkeltpersoner, lag eller foreninger som har gjort en uegennyttig innsats for et bedre og hyggeligere hytteliv

<< Forrige        12 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå