Hyttemesser høsten 2018

 
Endelig er høsten her! Hva er vel bedre enn å starte sesongen med et besøk på hyttemesse. I høst kan du møte Norsk Hyttelag på to verdenspremierer: Hyttehallingen på Flå og den nye hyttemessen i Sandefjord.

Hyttehallingen

21-23. september på Flå i Hallingdal


Velkommen til verdens første hyttemesse for Hyttehallinger

Velkommen til verdens første hyttemesse for Hyttehallinger. Arrangementet går over tre dager, fra fredag 21. september til søndag 23. september. Du finner oss i Thonhallen på Flå, og det er gratis inngang og gratis parkering for alle hytteinteresserte.

Det er regionrådet for Hallingdal og Flå Vekst som inviterer til messe, og her treffer du både hytteprodusenter, tomteutviklere og ustyrsleverandører. Det er også mulig å hilse på oss i Norsk Hyttelag, som deltar på messen med egen stand.

Åpningstider:
Fredag 12-20
Lørdag 10-18
Søndag 10-18


Ny hyttemesse i Vestfold:

9-11. november i Runarhallen i Sandefjord


Verdens første hyttemesse i Sandefjord

Vi kan også ønske velkommen til verdens første hyttemesse i Sandefjord. Messen arrangeres av de samme folkene som står bak den store hyttemessen på Hellerudsletta utenfor Oslo, noe som borger for suksess. Du treffer oss i Runarhallen fra fredag 9. november til søndag 11. november.

Åpningstider:
Fredag 12-19
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

Billettpris:
100 kroner per person
Gratis inngang for medlemmer i Norsk Hyttelag mot fremvisning av gyldig medlemskort. Medlemskortet gir gratis inngang for inntil to personer. Kontakt medlemsservice om du har behov for flere gratisbilletter.

Hvis du ikke finner medlemskortet ditt, kan du laste det ned på nytt fra Min side eller bestille det til mobiltelefonen ved å sende HYTTA MEDLEMSKORTSMS til 26112.
<< Forrige        3 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå