Uke 43: Økende strømpriser

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Kraftprisene økte i hele Norden i uke 43 viser den siste kraftsituasjonsrapporten fra Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE.

I de norske elspot-områdene gikk prisene opp for tredje uke på rad. I Sør-Norge lå prisene på 23 øre per kWh, noe som er 10 øre høyere enn i starten av oktober. Som kjent valgte Norsk Hyttelag å binde strømprisen på vegne av sine medlemmer i slutten av september.

Fremtidsprisene gikk også opp sist uke, og markedet forventer nå en nordisk kraftpris på rundt 25 øre per kWh i første kvartal 2016.

Her kan du lese hele kraftsituasjonsrapporten for uke 43
.

Ulike strømavtaler for sommer- og vinterhytter

Fastprisperiode


Har du Hyttestrøm med vintersikring gjennom Norsk Hyttelag, nyter du godt av fastpris gjennom vinteren. For vinteren 2015/2016 har vi valgt å binde 80 prosent av ditt forventede strømforbruk, noe som gir deg god sikring men lavere volumrisiko.

Fastprisperioden har ikke startet enda, så du og alle andre medlemmer nyter fortsatt godt av den lave spotprisen. Det er først når vinterkulda virkelig kommer over oss, nærmere bestemt 1. desember, at vi går over på fastpris. Deretter vil fastprisperioden vare helt frem til 31. mars. Det betyr at du vil ha fastpris til jul og nyttår samt hele vinterferien og påskeferien.

Les mer: 3 ulike strømavtaler

<< Forrige        21 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå