Norsk Hyttelag hedrer løypekjørerne

Påsken er ikke den samme uten - skiløyper

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

På vegne av Norsk Hyttelag overrakte Odd-Bjørn Hjelmeset et par graverte ski til Kåre Hagen fra Ål i Hallingdal. – Kåre er bare en av mange ildsjeler som står opp midt på natten og kjører milevis med løype for at vi hyttefolk skal få gått på ski i påsken, sier Odd-Bjørn Hjelmeset. – Det er ikke alle som er klar over hvilken formidabel innsats som legges ned for å sikre gode forhold i løypene vinteren gjennom.

Kåre Hagen er bare en av mange løypekjørere som står på for hyttefolk og skientusiaster, og han tar mot hederen på vegne av mange ildsjeler over hele landet. – Kåre er berømt i hele Hallingdal for å tilby optimale løypeforhold så lenge forholdene tillater det, skryter Thorstein Berg fra Norsk Hyttelag, og legger til at Kåre har blitt en garantist for at hyttefolket alltid kommer til flotte, preparerte løyper.

Kåre Hagen fra Ål i Hallingdal– Det er fort gjort å klage når forholdene ikke er optimale, men vi må ikke glemme hvilken innsats som legges i det å preparere løypene, presiserer Odd-Bjørn til slutt. – Det er derfor vil vil rette en oppmerksomhet og ikke minst en stor takk til Kåre Hagen og alle andre løypekjørere over hele Norge.

Vi i Norsk Hyttelag takker for årets sesong – og gleder oss allerede til neste skitur.
<< Forrige        61 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå