Snarveien til en enda flottere hytte

 
OBS. Dennesaken er mer enn tre år gammel.

Nordmenn er flinke til å pusse opp hytta, men ender ofte opp med dårligere løsninger enn nødvendig. Norsk Hyttelag har inngått et samarbeid med interiørfirmaet Unilon. – Den vanligste feilen er å ta ett prosjekt om gangen, uten å løfte blikket og se helheten, sier Nancy Sporsheim i Unilon. Nå vil hun hjelpe deg å få mest mulig ut av din hytte.


Skal vi tro byggevarekjedene, er vi alle både interiørdesignere, snekkere og malere. Det har kanskje blitt mer vanlig å leie inn eksperthjelp hjemme, men på hytta er det fortsatt egen kreativitet og egen innsats som dominerer.

Det er ikke alle baderom som ser ut som en utedass

Selvgjort er velgjort


På hytta liker vi å gjøre jobben selv. Selvgjort er velgjort, tenker vi når vi er ferdige. Det er ikke alltid det er sannheten. Når et våtrom skal installeres og man velger å ta et av soverommene for å få plass, glemmer man fort at behovet for soverom kanskje er annerledes om 3 år enn det er i dag. Kanskje kunne man flyttet en vegg eller to i stedet for å ta et helt rom?

Når du blir eldre, trenger du bedre belysning. Moderne materialer kan erstatte gammelt furupanel. Alt dette kan interiørdesigeren hjelpe deg med, uansett om du vil ha et moderne design eller beholde den gode, gamle hyttekosen.

Unilon hyttepakke


Trenger du hjelp til å se det store bildet, finne gode løsninger og få inspirasjon til nye farger og materialer, kan et være nyttig å få hjelp fra en interiørdesigner. Tidligere har dette kostet alt for mye for folk flest, men nå har Unilon i samarbeid med Norsk Hyttelag utviklet en egen hyttepakke som alle kan ta seg råd til.

Les mer: 20 prosent rabatt på interiørdesign

På grunnlag av målsatte skisser, bilder og ønsker fra deg, utarbeider vi en egen plantegning av hele hytta og 3D-tegning av de viktigste rommene. Du får både møbleringsplan og egen belysningsplan som tar hensyn til dine behov. Det aller beste er likevel en egen designperm med tegninger, fargeforslag, fysiske prøver på farger og materialer samt konkrete forslag til både belysning møbler, gardiner osv.

For en hytte på inntil 100 kvadratmeter vil en slik hyttepakke koste 29 900 kroner. Er du medlem i Norsk Hyttelag, får du dessuten 20 prosent rabatt (du sparer 6 000 kroner).

En klassisk hyttegjest i moderne innpakning fra UnilonBare litt starthjelp


Ønsker du en rimeligere løsning, har Unilon også en Basic Hyttepakke som er noe rimeligere. Her ffår du verken 3D-tegninger eller belysningsplan, og du må ta til takke med en designmanual på PDF i stedet for fysiske prøver i din egen hytteperm. Til gjengjeld går prisen ned til 17 400 kroner for en hytte på 100 kvadratmeter. Også her sparer du 20 prosent om du er medlem i Norsk Hyttelag.

Vil du gjøre alt helt selv, abefaler vi deg å følge Unilons 10 bud for å sikre at du har tenkt på alt. God planlegging sikrer at løsningen du velger på kjøkkenet ikke hindrer deg i å få mest mulig ut av badet i ettertid. En gjennomtenkt belysningsplan sørger for at det er nok lys der du liker å lese bok – og at du slipper hodelykt til kryssordet ...

10 bud for ny hyttekos


1. Planlegging
2. Behovsanalyse
3. Stemning og stil
4. Fornye eller bevare
5. Planløsning
6. Belysningsplan
7. Materialvalg
8. Møbler
9. Interiørvalg
10. Prikken over i-en


Møt interiørarkitekten på hyttemessen


Vil du vite mer om hva interiørarkitekten kan gjøre for deg? Den 23-25. september 2016 kan du møte Unilon på den store hyttemessen på Hellerudsletta utenfor Oslo. Alle som besøker Norsk Hyttelags stand er med i trekningen av en gratis hyttepakke fra Unilon til en verdi av 29 900 kroner!
<< Forrige        7 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå