Høstens vakreste eventyr

 
OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Fredag 23. september braker det løs igjen med nok en hyttemesse på Exporama-senteret på Hellerudsletta. Les hvordan du kan sikre deg gratisbillett til åpningsdagen.


Hyttemessen arrangeres to ganger i året. Vårmessen går av stabelen rundt påske, mens høstmessen arrangeres i forkant av høstferien. – Det har alltid vært vårmessen som har vært den største messen, men nå er det definitivt høstmessen som vokser raskest, sier messegeneral Tore Bjørnstad.

Messegeneral Tore Bjørnstad

Send HYTTA BILLETT NAVN på SMS til 26112 og få gratis fredagsbillett fra Norsk Hyttelag

Norsk Hyttelag spanderer fredagsbilletten


Inngangsbilletten til årets hyttemesse koster 100 kroner, men fredag er det mulig å komme gratis inn. Da spanderer nemlig Norsk Hyttelag inngangsbilletten på alle som tar turen til Hellerudsletta (uansett om du er medlem eller ei).

– For å få gratisbillett til fredagen må du sende HYTTA BILLETT FORNAVN ETTERNAVNSMS til 26112, så får du en tekstmelding tilbake som gir deg gratis adgang, forklarer Tore. – Men vær oppmerksom på at dette tilbudet bare gjelder fredagen.

På fredag er messen åpen fra 12.00 til 19.00. Lørdag og søndag er åpningstidene fra 10.00 til 17.00.

Bli ny med Norsk Hyttelag


Har du lyst på en helt ny hytte, eller vil du gi den gamle hytta en ansiktsløftning? Da bør du besøke standen til Norsk Hyttelag [stand 42], hvor du får gode råd fra interiørarkitekten. En heldig gjest vil også vinne en full "hyttepakke" helt gratis i løpet av messen.

– Vi har gjort beregninger som viser at rundt 100 000 hytter skal overlates fra en generasjon til den neste i løpet av de nærmeste årene, sier Audun Bringsvor i Norsk Hyttelag. – Da vet vi at mange ønsker å pusse opp samtidig. Med nye brukere kommer nye behov, og det kan påvirke både belysning, møblering og planløsning. Med vår "hyttepakke" får du profesjonell hjelp til å unngå mange av fellene.

Gjør et messekupp


Mange drar til hyttemessen for å få inspirasjon og for å møte andre hyttefolk. Men stadig flere bruker messen til å gjøre en god handel. I vår var det mange som dro fra messen med nytt solcelleanlegg, bålpanne eller nytt forbrenningstoalett.

Håper vi ser deg på messen - velkommen!


<< Forrige        8 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå