30 prosent på heiskort i Gol Skipark

Norsk Hyttelag signerte gyllen alpinavtale for medlemmene

 
Gol skipark

OBS. Denne saken er mer enn tre år gammel.

Trekk fra 30 prosent på alpinbudsjettet og legg turen til Gol Skipark i vinter. Hele 16 skitraséer på alle ferdighetsnivåer ligger klare for fraspark.

Det var i månedsskiftet at Norsk Hyttelag og Gol Skipark, med sitt 700 mål store alpinområde, landet superrabatten som sikrer våre medlemmer 30 prosent avslag på heiskort, med unntak av sesongkort. Avtalen gir tilgang et allerede omfangsrikt skisted med ytterligere 20 nye bakker i planene.

Skipark i vekst

50-årsjubilanten i Gol tar mål av seg å være et skisted for folk i alle aldre. Og med jubileet har Gol Skipark vært inne for en kraftig oppgradering. I 2013 åpnet 8 nye traséer inkludert terrengpark med hopp og rails for de som søker litt ekstra spenning. For de minste finnes det et eget barneområdet. I 2014 åpner en ny heis som vil bringe alpinentusiaster enda lenger opp på fjellet. Totalt foreligger det planer om et tyvetalls nye traséer i anlegget, i tillegg til en ny stolheis.

Bygges ut på toppen

På toppen av anlegget med utsikt til Skogshorn, Norefjell og Hallingskarvet vil det legges ut hyttetomter og ca. 160 leiligheter for salg i 2014. Her er det også planlagt servicesenter med bespisning og skiutleie.

Les mer om Gol Skipark på www.golskipark.no.

Løypekart Gol Skipark


NB: Har du ny e-postadresse? Oppdater den på Min side, så går du ikke glipp av nye og attraktive medlemsfordeler!

<< Forrige        49 av 75        Neste >>
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå