Medlemskap Medlemsbetingelser
 
 

Bli medlem og vinn strøm

Meld deg inn før 31.12.2018 og vinn strøm for 5 000 kroner

 
Meld deg inn i Norsk Hyttelag innen 31.12.2018, og du er automatisk med i trekningen av gratis strøm fra Ustekveikja Energi til en verdi av 5 000 kroner.
Meld deg inn i dag og vinn strøm for 5 000 kroner
Norsk Hyttelag er en interesseorganisasjon for hytteeiere over hele landet. Er du hytteeier, trenger du en organisasjon som taler din sak overfor storting og regjering, og ikke minst i den enkelte hyttekommune. Samtidig trenger vi deg. Vi må ha flest mulig medlemmer over hele landet om vi skal få gjennomslag for de sakene som betyr noe for deg og meg.

Meld deg inn i dag!

Et medlemskap i Norsk Hyttelag koster bare 50 kroner per måned, og du betaler enkelt med AvtaleGiro. For under 2 kroner dagen har du en slagkraftig organisasjon i ryggen – og tilgang til gratis teknisk og juridisk rådgivning om behovet skulle oppstå.

Klikk her for å bli medlem for kun 50 kroner per måned!

Bli medlem nå!

Vær rask. Du må bli medlem før 31.12.2108 for å delta i trekningen av gratis strøm.

Løpende medlemskap

Medlemskapet i Norsk Hyttelag er løpende og fornyes automatisk om det ikke sies opp. Om du ikke ønsker å betale med AvtaleGiro, kan du velge årlig medlemskap som betales forskuddsvis med faktura. Kontingenten for årlig medlemskap er for tiden 498 kroner per år.

Klikk her for å bli medlem for 498 kroner per år!

Slik vinner du gratis strøm!

Alle som melder seg inn i Norsk Hyttelag innen 31.12.2018 er automatisk med i trekningen av gratis strøm fra Ustekveikja Energi til en verdi av 5 000 kroner. Konkurransen er åpen for alle nye medlemmer i Norsk Hyttelag. Premien gis i form av rabatt på din strømregning fra Ustekveikja Energi, og kan ikke byttes i kontanter. Om din strømavtale med Ustekveikja Energi eller ditt medlemskap i Norsk Hyttelag avsluttes, opphører også premien. Ansatte i Norsk Hyttelag eller Ustekveikja Energi kan ikke delta i trekningen.

Ustekveikja Energi er et lite strømselskap i Hallingdal med et stort engasjement for natur, miljø og lokalsamfunnet. Fra fjellet her produserer Ustekveikja sin egen fornybare strøm fra to vannkraftverk.

Medlemmer i Norsk Hyttelag får alltid gode priser fra Ustekveikja Energi. Vår mest populære avtale har et fastbeløp på kun 29 kroner per måned, og da er opprinnelsesgaranti inkludert uten tillegg i prisen. Les mer om avtalen her.

Klikk her for å bli medlem – og få sjansen til å vinne strøm for 5 000 kroner! 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net