Medlemskap Medlemsbetingelser
 
 

Bli medlem i Norsk Hyttelag

 
Bli medlem i Norsk Hyttelag i dag!

Det finnes 450 000 hytter i Norge. I mange kommuner er det flere hytter enn fastboende. Likevel har hyttefolket verken stemmerett i kommunen eller annen innflytelse over skattenivå eller velferdsnivå. Dermed er det kanskje ikke så rart at stadig flere hyttekommuner innfører eiendomsskatt på hytter. Heldigvis er de fleste hytteeiere fortsatt rimelig fornøyde med hyttekommunene sine. Vår målsetning er å bevare hyttefreden for de fornøyde hytteeierne og å øke forståelsen for hyttefolkets behov i resten av landets hyttekommuner.

For å kunne tale hyttefolkets sak med mest mulig tyngde, trenger vi mange medlemmer. Jo flere medlemmer vi får, jo mer får vi utrettet. Har du en hytte du er glad i (uansett om du eier den selv eller har tilgang til den gjennom jobb eller familie), er du hjertelig velkommen som medlem.

Meld deg inn i dag!


Et medlemskap i Norsk Hyttelag koster kun 498 kroner for et helt år. Medlemskapet er løpende og fornyes automatisk, men det er ingen bindingstid.

Du kan også velge månedlig medlemskap, hvor du betaler 50 kroner per måned med AvtaleGiro. Den første måneden betaler du i nettbanken på vanlig måte, deretter trekker vi den månedlige kontingenten fra din bankkonto uten at du trenger å tenke på forfallsdato eller lange kid-nummer.

Velger du årlig medlemskap, sparer du kr 8,50 per måned i forhold til månedlig medlemskap.

Klikk her for å bli medlem for 50 kroner per måned.


Som medlem hjelper du oss å ta vare på våre gode hyttetradisjoner og å møte utfordringer som truer hyttefreden. I tillegg får du som medlem gratis teknisk og juridisk rådgivning og mange andre medlemsfordeler.


Er hyttefreden verdt en tier i uka?


Selv om du ikke har behov for juridisk hjelp akkurat nå, bør du vær medlem i Norsk Hyttelag. Selv om du ikke har hytte på festetomt eller betaler for mye for vinterbrøyting. Selv om du har akkurat de skiløypene du trenger og ikke plages av støy fra vannscootere. Meld deg inn i dag, så er du føre var.

Vi er også avhengige av at du og andre hytteeiere støtter oss med en tier i uka slik at vi kan ha en konstruktiv dialog med din hyttekommune, i både gode og onde dager.

Bli medlem nå! Kun 50 kroner per måned!

Klikk her om du foretrekker årlig medlemskap til 498 kroner per år.

 
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net